By Plimun Web Design

WIE ZIJN WIJ?

Students for Children is een ontwikkelingsorganisatie die zich inzet om onderwijs voor zoveel mogelijk kinderen in ontwikkelingsgebieden mogelijk te maken. Wij geloven dat onderwijs de vicieuze armoedecirkel kan doorbreken. We richten ons op kinderen die onder slechte omstandigheden leven en geen mogelijkheid hebben om (goed) onderwijs te volgen. Daarbij is Students for Children uniek omdat haar bestuur bestaat uit studenten die zich vrijwillig inzetten om dit doel te bereiken.

 

 

 

 

INDIA

Students for Children heeft een nieuw duurzaam en innovatief project in India! In samenwerking met partner AIDIndia verstrekken we microkredietleningen aan vrouwen zodat ze een eigen bedrijfje kunnen oprichten. Hierdoor krijgen deze vrouwen meer financiële onafhankelijkheid en zeggenschap binnen het gezin. Criterium voor het krijgen van een microkrediet? Dat de dames met het verdiende geld hun kinderen naar school sturen. Win-win! Lees meer over dit project.

Contact

Wil je meer over ons weten, wil je met ons samenwerken of wil je ons om een andere reden benaderen? Neem dan gerust contact met ons op!

Students for Children
Nieuwe Achtergracht 170
1018WV Amsterdam
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook: www.facebook.com/studentsforchildren

IBAN: NL78 INGB 0002 5403 07
KvK: 34257673
RSIN/fiscaal nummer: 817186566

Students for Children wordt door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling.

Naam: *
Dit veld is verplicht
E-mail: *
Dit veld is verplicht
Onderwerp: *
Dit veld is verplicht
Bericht: *
Dit veld is verplicht

premium joomla templates